Голова Тернопільської обласної громадської молодіжної організації ВМГО «Батьківщина молода»

Дмитерко (1) copyДмитерко Ігор Степанович

Народився 3 січня 1990 року в селі Застав’я Тернопільського району Тернопільської області в сім’ї робітників.

У вересні 1996 року пішов у перший клас Баворівської загальноосвітньої школи I –III ступенів, Тернопільського району, яку закінчив у 2007 році зі срібною медаллю. За час навчання брав активну участь у підготовці тематичних вечорів, різноманітних творчих заходів, приймав участь в шкільних, районних олімпіадах з різних дисциплін, де неодноразово виборював призові місця.
2007 році зарахований на перший курс історичного факультету Тернопільського національного педагогічного факультету імені Володимира Гнатюка. Під час навчання в університеті брав активну участь у студентському самоврядуванні.
З виповненням повноліття, у 2008 році, вступив у партію ВО «Батьківщина», яку не змінював та не зраджував.
Був учасником та співорганізатором різноманітних акцій протесту проти режиму Януковича як в Києві, так і в Тернопільській області. Брав активну участь в протесті під печерським судом проти незаконного переслідування Ю. В. Тимошенко.
В березні 2009 року обраний головою Тернопільської районної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода».
З 11 червня 2011 року – голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода».
Заступник Голови Контрольно- ревізійної комісії Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина».
Листопад 2013 р. – вересень 2014 р. – служба в 195 центральній базі Адміністрації державної спеціальної служби транспорту при Міністерстві інфраструктури України.

Відмінник Державної спеціальної служби транспорту. За допомогу військовослужбовцям ДССТ, які брали участь в АТО та відмінну службу нагороджений медаллю «200 років залізничним військам».
Працює вчителем історії в НВК «Грабовецька ЗОШ I-II ступенів – ДНЗ»
Проживає в селі Баворів,  Тернопільського району, Тернопільської області.
Не судимий.
Одружений, дітей не має.