Члени бюро Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

0000nezalegnosti 835 Василь Деревляний

23 серпня 1962 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – правознавство. З 1992 по 2002 рік заступник голови ТОО УКРП. З 1998 по 2002 рік – депутат Тернопільської районної ради. У 1999 р. був обраний керівником депутатської групи “НАЦІОНАЛЬНИЙ ФРОНТ”. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2001 року. З 2002 по 2006 рік – депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції “Батьківщина”, член президії обласної ради. У 2006 р. та 2007 р. обраний народним депутатом України за виборчим списком Блоку Юлії Тимошенко. Член комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Голова Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

2012 року під час виборів до Верховної Ради України обраний народним депутатом України за списками партії ВО «Батьківщина». Член Політради партії ВО «Батьківщина». У 2015 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради. Перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

3Теодозій Кухарський

5 серпня 1962 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – інженер лісового господарства. Автор 11 наукових праць в галузі екології, лісівництва та захисного лісорозведення. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року. В 2006 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради, з липня 2006 року голова постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань екологічної політики, природокористування та сталого розвитку. 2006-2009 роки заступник голови – керуючий справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради. Перший заступник голови Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

Пінь М.М.Михайло Пінь

16 листопада 1960 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – вчитель. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2002 року, голова Зборівської районної партійної організації. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, член постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету. Депутат Зборівської районної ради, голова Зборівської РО ВО “Батьківщитна”. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”. У 2015 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради.

13338099264643Віктор Шепета

25 лютого 1984 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – менеджер організацій. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2003 року. Голова Чортківської партійної районної організації ВО «Батьківщина». Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”. З травня по вересень 2014 року  – голова Чортківської районної державної адміністрації. Керівник фракції ВО “Батьківщина” В Чортківській районній раді. У 2015 році обраний депутатом Чортківської районної ради. Голова Чортківської районної ради.

36Ігор Мерена

2 грудня 1966 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2006 року. Приватний підприємець. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”. У 2015 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради.

13Руслана Кушнір

13 грудня 1971 року народження, українка, громадянка України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2000 року. Тимчасово не працює.

Керівник депутатської фракції Лановецької районної ради. Голова Лановецької районної організації ВО “Батьківщина”. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”. На даний час – виконувач обов’язків голови Лановецької районної державної адміністрації. Керівник фракції ВО “Батьківщина” в Лановецькій районній державній адміністрації. У 2015 році обрана депутатом Лановецької районної ради. Голова Лановецької районної ради.

00195Петро Репела

Листопада 1970 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року – голова Козівської районної ради. Голова Козівської районної організації ВО “Батьківщина”. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”. У 2015 році обраний депутатом Козівської районної ради. Голова Козівської районної ради.

Світлина від Миколи Дурая.  Микола Дурай

Світлина від Tetyana Slipchenko.   Микола Сліпченко

Результат пошуку зображень за запитом "лісовський володимир романович" Володимир Лісовський

Світлина від Зої Карпюк.   Зоя Карпюк