Члени бюро Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

0000nezalegnosti 835 Василь Деревляний

23 серпня 1962 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – правознавство. З 1992 по 2002 рік заступник голови ТОО УКРП. З 1998 по 2002 рік – депутат Тернопільської районної ради. У 1999 р. був обраний керівником депутатської групи “НАЦІОНАЛЬНИЙ ФРОНТ”. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2001 року. З 2002 по 2006 рік – депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції “Батьківщина”, член президії обласної ради. У 2006 р. та 2007 р. обраний народним депутатом України за виборчим списком Блоку Юлії Тимошенко. Член комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Голова Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

2012 року під час виборів до Верховної Ради України обраний народним депутатом України за списками партії ВО «Батьківщина». Член Політради партії ВО «Батьківщина».

foto_5Михайло Миколенко

30 січня 1951 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – вчитель. Відмінник освіти України, нагороджений грамотами Міністерства освіти і науки України, облдержадміністрації, райдержадміністрації. Депутат Тернопільської районної Ради трьох скликань. Голова світової спілки професійних вчителів в Україні. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2002 року. В 2006 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради. З травня 2006 року по березень 2009 року голова Тернопільської обласної ради. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

3Теодозій Кухарський

5 серпня 1962 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – інженер лісового господарства. Автор 11 наукових праць в галузі екології, лісівництва та захисного лісорозведення. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року. В 2006 році обраний депутатом Тернопільської обласної ради, з липня 2006 року голова постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань екологічної політики, природокористування та сталого розвитку. 2006-2009 роки заступник голови – керуючий справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради. Заступник голови Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

535878_100660140118241_115207890_n-300x296Володимир Бойко

16 лютого 1985 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – правознавство. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2003 року. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, голова постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи обласної ради, член президії Тернопільської обласної ради. 2006-2008 р.р. – помічник-консультант народного депутата України Деревляного В.Т. Голова Тернопільської обласної громадської організації “Мальовниче Тернопілля”.

2012 року під час виборів до Верховної Ради України на багатомандатному виборчому окрузі № 163 обраний народним депутатом України.

5Михайло Шкільний

06 вересня 1966 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – облік, контроль та аналіз господарської діяльності. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2003 року. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, голова постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету, член президії Тернопільської обласної ради. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

84Світлана Федишена

23 травня 1961 року народження, громадянка України. Освіта вища, спеціальність – журналіст. З 1991 по 2006 рік – керівник редакції Кременецького районного радіомовлення. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2001 року, голова Кременецької районної партійної організації. Член бюро Тернопільської обласної партійної організації. В 2006 році – депутат Кременецької районної ради. З 2006 до 2009 року – голова Кременецької районної ради. Керівник фракції ВО “Батьківщина” в Кременецькій районній раді. З січня 2015 року керівник апарату Кременецької районної державної адміністрації.

Пінь М.М.Михайло Пінь

16 листопада 1960 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – вчитель. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2002 року, голова Зборівської районної партійної організації. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, член постійної депутатської комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету. Депутат Зборівської районної ради, голова Зборівської РО ВО “Батьківщитна”. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

4.Валентина Лобода

7 жовтня 1945 року народження, українка, громадянка України. Освіта вища, спеціальність – педіатр, вчена ступінь, звання – кандидат медичних наук, доцент. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2006 року, голова Тернопільського обласного осередку ВГО «Жінки Батьківщини». Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Професор кафедри педіатрії Тернопільського національного медичного університету. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

13338099264643Віктор Шепета

25 лютого 1984 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища, спеціальність – менеджер організацій. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2003 року. Голова Чортківської партійної районної організації ВО «Батьківщина». Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”. З травня по вересень 2014 року  – голова Чортківської районної державної адміністрації. Керівник фракції ВО “Батьківщина” В Чортківській районній раді.

36Ігор Мерена

2 грудня 1966 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2006 року. Приватний підприємець. Депутат Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. Член бюро Тернопільської обласної організації партії “ВО ”Батьківщина”.

13Руслана Кушнір

13 грудня 1971 року народження, українка, громадянка України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2000 року. Тимчасово не працює.

Керівник депутатської фракції Лановецької районної ради. Голова Лановецької районної організації ВО “Батьківщина”. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”. На даний час – виконувач обов’язків голови Лановецької районної державної адміністрації. Керівник фракції ВО “Батьківщина” в Лановецькій районній державній адміністрації.

000260212.1 022Андрій Артимович

10 листопада1968 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року. Завідуючий відділом анестезіології та інтенсивної терапії КЗТОР Тернопільського обласного клінічного перинатального центру “Мати і дитина”.Депутат Тернопільської міської ради п’ятого скликання. Голова Тернопільської міської організації ВО “Батьківщина”. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”.

00195Петро Репела

Листопада 1970 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2005 року – голова Козівської районної ради. Голова Козівської районної організації ВО “Батьківщина”. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”.

indexІван Крисак

20 червня1958 року народження, українець, громадянин України. Освіта вища. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 2004 року. Депутат Тернопільської районної ради шостого скликання. Член бюро Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”. З травня 2014 року, за погодженням Майдану, призначений на посаду першого заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації. На даний час – виконуючий обов’язки голови Тернопільської обласної державної адміністрації.