Олександра Кужель просила тернополян жити, дотримуючись Законів Божих та брати контроль влади у свої руки

Вчора у Тернополі побувала народний депутат України від фракції ВО “Батьківщина”, кандидат економічних наук Олександра Кужель. Своїм досвідом та роздумами з приводу політичної та економічної ситуації в країні Олександра Володимирівна поділилася з тернополянами.

Діалог за участі політика відбувся з трудовими колективами ТМ “Молокія”, ТРЦ “Родина”, студентами та викладачами Тернопільського політичного унівеституту ім. І.Пулюя, а також з працівниками Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні.

“Ви пам’ятаєте з Біблії, скільки часу Господь провадив свій народ до землі Ізраїльської.  Ви думаєте він не знав дороги? Ні, він знав, але сам народ ще не був готовий до того, що Господь для них приготував. Тому, як би сильно ми не хотіли, щоб наша держава змінилася, щоб настав мир, треба самим змінюватися і працювати для цього. Я людина віруюча і, знаєте, чого б я не просила для себе від Бога, все збувалося так як я того хотіла. Але я ніколи не сиділа склавши руки, я натхнено працювала і Він мені допомагав”, – поділилася Олександра Кужель.

За її словами, місцева влада має багато завдань, основні з яких команда “Батьківщини” вже розпочала реалізовувати.

“Завишені тарифи, індексація зарплат та пенсій – це спільне завдання для команди “Батьківщина” на всіх рівнях. Зараз наша партія не представлена в міській та обласній радах Тернополя, але ці вибори змінять ситуацію”, – впевнено заявила Олександра Володимирівна.

Вона закликала тернополян підтримати кандидатів від партії “Батьківщина” та кандидата на посаду міського голову Михайла Ратушняка, яких назвала порядними та чесними людьми.

Під час лекції у політехнічному університеті один з студентів задав запитання, чому за всі корупційні дії, про які знає все місто, міський голова та його заступник не понесли покарання. На це політик відповіла, що окрім жити по Законах Господніх, та змінюватися самим, треба змінювати владу і брати контроль за ними у свої руки.

“Можна пробачити людський проступок, але не тоді коли це всіма знана корупція та брехня. Владу потрібно контролювати, контролювати бюджетні кошти. А сьогодні перед місцевими виборами, приймати правильні рішення, обирати тих, за кого буде не соромно. Представляти свою команду – команду партії “Батьківщина” мені не соромно”, – сказала політик.