У Борщові відзначили Міжнародний день волонтера та День Збройних сил України

Всесвітній День волонтера відзначається 5 грудня, а 6 грудня в Україні – це День Збройних Сил України – свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Досить символічним є те, що ці два свята відзначаються майже в один день, адже великим є внесок волонтерів у зміцнення української армії.

В малому залі Борщівського районного будинку культутри відбулись заходи з нагоди відзначення Дня волонтера та Дня Збройних Сил України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих патріотів, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.

Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернувся Борщівський міський голова, представник партії «Батьківщина» Іван Кобилянський.

борщів

«У цей складний для країни час, волонтери були першими, хто відгукнувся та прийшов на допомогу українським військовим. Низький поклін та щира подяка нашим військовослужбовцям за вірність військовому обов’язку, за гідну та віддану службу українському народові», – зазначив під час свого виступу Іван Кобилянський.

Також усіх присутніх своїми чудовими виступами привітали аматорські колективи Борщівщини.