Гадз вдруге отримав відмову суду щодо визнання незаконним рішення про недовіру Луценку

На своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний повідомив, що член фракції БПП в Тернопільській обласній раді Петро Гадз вдруге звернувся до Тернопільського окружного адміністративного суду про забезпечення позову по визнанню незаконним та скасуванню рішення Тернопільської обласної ради про недовіру генпрокурору України Юрію Луценку. Суд знову відхилив заяву депутата і залишив її без розгляду.

“Шановні мої друзі по фейсбуку, хочу в терміновому порядку довести до вашого відома, що бепепіст-регіонал Гадз Петро Іванович (герой україни) не заспокоївся. Я поважаю людей, які мають принципову позицію в боротьбі за Українську державу, не дивлячись хто в Тернопільській області є губернатором. Але людина, в якої прізвище Гадз Петро Іванович, яка міняє партії відносно до губернатора, сьогодні не може розібратися з своїм сусідом депутатом обласної ради по столу, який натиснув кнопку замість нього і побити “чилобітною” перед головою ОДА та прокурором області, та звернувся вдруге до Тернопільського окружного адміністративного суду про забезпечення позову по визнанню незаконним та скасування рішення Тернопільської обласної ради про недовіру Луценку. Суд вдруге заняв принципову і законну позицію та відхилив заяву “так званого героя України” бепепіста-регіонала Гадза Петра Івановича, який так низько опустився. Я дякую всім суддям в Тернопільській області за прийняті рішення, які захищають Закони України та інтереси жителів області. Так і тримайте букву закону, не дивлячись ні на кого, і на мене в тому числі. Буква закону понад усе. З новим роком Вас та Різдвом Христовим, за нами правда і ми переможемо”, – зазначив Василь Тимофійович.

стор1

стор2