Урочистий захід «Звитяги року – 2017» відбувся у Чорткові

13 лютого у Чортківському районному будинку культури ім. К. Рубчакової відбулася урочиста церемонія «Звитяга року – 2017», на яку завітали голова Чортківської районної ради, голова Чортківської районної організації ВО «Батьківщина» Віктор Шепета, представники міської ради, депутати різних рівнів, керівники агропромислових підприємств, інтелігенція, небайдужі жителі краю.

На святі було нагородженно дипломами «Звитяга року – 2017» – кращих представників установ та організацій району за різними номінаціями.
Культурно масова програма заходу включала наступні номери: саксофоніста Василя Карапулько, заслуженого артиста Павла Доскоча, народний чоловічий ансамбль лемківської пісні «Любисток», духовий оркестр з педагогічного коледжу, хор районної лікарні «Галичина», народний аматорський ансамбль лемківської пісні «Яворина», дитячий зразковий ансамбль «Джерельце», вокальний жіночій квартет Джуринської районної комунальної дитячої музичної школи та інші.
Усі присутні отримали задоволення від організованого дійства.

1472_1

4268_2