“Батьківщина” ініціює розгляд важливого питання на сесії обласної ради

“Минулого тижня нами було ініційовано нараду керівників фракцій за участю керівництва обласної ради. До розгляду на цій нараді “Батьківщина” запропонувала одне питання, щодо оцінки Тернопільською обласною радою подій 3 березня 2018 року в місті Києві, біля Верховної Ради України. На пропозицію фракцій “Свобода”, “Батьківщина”, “Самопоміч” скликати 12 березня 2018 року сесію Тернопільської обласної ради, голова обласної ради відповів відмовою. Але під кінець дня 6 березня голова обласної ради видав “особисте” розпорядження про скликання восьмої сесії Тернопільської обласної ради з іншим порядком денним, який до сьогодні ще невідомий. Щоб забезпечити розгляд питання про позицію Тернопільської обласної ради з оцінки подій, які мали місце 3 березня біля Верховної Ради України, депутати фракцій “Свобода”, “Батьківщина”, “Самопоміч” та “Громадянська позиція” в кількості більше 1/3 складу ради (22 підписи), подали до обласної ради звернення про невідкладність розгляду даного питання на сесії обласної ради. (Звернення додається)” – повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.