З 90-літнім ювілеєм привітали справжнього українця

Представники Тернопільської обласної та районної партійних організацій ВО «Батьківщина» привітали із 90-літнім ювілеєм Степана Степановича Зварича із села Великий Глибочок Тернопільського району, який є членом партії з 2002 року. Привітали поважного ювіляра патріотичними віршами і юні учасники театрального гуртка «Відродження», керівником якого є заступник голови Тернопільської районної організації ВО «Батьківщина» Василь Івасечко.

Степан Степанович все своє життя боровся за кращу долю України, за її свободу та незалежність. Ще у далекому 1991 році у складі активістів брав участь у пікетуванні Верховної Ради України з вимогою прийняти Акт проголошення незалежності. В кінці 90-х років був активним учасником акції «Україна без Кучми» в Києві на Хрещатику.

Під час Помаранчевої революції постійно знаходився у місті Києві. Незважаючи на свій поважний вік, під час Революції Гідності не міг просто сидіти вдома, а весь час перебував на Тернопільському майдані. Поїхати на майдан Незалежності у Київ просто не дозволяло здоров’я.

Поніс Степан Степанович і тяжку втрату внука Андрія Дрьоміна (позивний «Світляк»), який загинув 10 серпня 2014 року у бою під Іловайськом (Донецька область) в районі села Третяки.

Однак, і до сьогоднішнього дня Степан Степанович залишається прикладом оптимізму, позитивного настрою, який передається оточуючим, та віри у світле майбутнє нашої держави.

Щиро бажаємо поважному ювіляру міцного здоров’я, сімейного щастя, душевного спокою, довгих років життя та Божої опіки.IMG_20180302_152004

IMG_20180302_151734