Василь Деревляний бере участь у Міжнародному інвестиційному форумі “Тернопільщина Invest – 2018”

Керівник обласної організації ВО”Батьківщина” Василь Деревляний  бере участь у Міжнародному інвестиційному форумі.  Захід спрямований на демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку провідних галузей економіки Тернопільщини. Представники майже тридцяти країн, посли та консули іноземних держав в Україні, офіційні делегації приїхали до нашого краю для налагодження партнерських відносин.

“Я радію, що вкотре на Тернопільщині відбувається такий захід, але важливо, щоб ми бачили результати цих форумів. Чекаю привабливих бізнесових пропозицій від закордонних гостей, зокрема у відновленні місцевого аеропорту та інших інвестиційно привабливих об’єктів нашого краю”,- зазначив Василь Деревляний.

33493702_1914108455287933_1500653704842313728_n“Важливо також проаналізувати результати проведення минулих форумів. Скільки інвесторів ми залучили, на скільки збільшили експорт та імпорт продукції. І яке покращення від таких форумів отримали мешканців нашої області”.