«Ми продовжуємо боротьбу за самостійність школи мистецтв ім. І. Герети», – Василь Деревляний

Після свята останнього дзвоника учні, їх батьки та вчителі школи мистецтв ім. І. Герети  пройшлися колоною на підтримку свого навчального закладу. Учасники ходи зупинились біля пам’ятника  І. Гереті на вулиці Валовій та  колоною вирушили до Тернопільської обласної ради на знак протесту щодо рішення депутатів про реорганізацію та ліквідацію їхнього навчального закладу. З представників влади до протестуючих вийшов лише перший заступник голови обласної ради, «батьківщинівець»  Василь Деревляний.

33430647_1915329108499201_8756209912947671040_n

«Моя позиція – незмінна, я продовжую підтримувати самостійність школи мистецтв ім. І. Герети. Наша боротьба триває», – відповів людям Василь Деревляний. «У вівторок за моїм позовом у Тернопільському окружному адміністративному суді розглядатимуть справу щодо скасування рішення облради про реорганізацію та ліквідацію школи мистецтв ім. І. Герети. То ж запрошую усіх приєднатися до слухання справи 29 травня о 10.30», – додав Василь Деревляний.