Проти лідера «Батьківщини» на Тернопільщині розпочали інформаційну війну

Кілька тернопільських  інтернет-видань поширили інформацію, про нібито проведений з’їзд партії “Батьківщина”, на якому звільнили  з посади керівника  обласної парторганізації Василя Деревляного.

Лідер «Батьківщини» на Тернопільщині одразу відреагував на фейк та спростував інформацію.

«Це ганебну брехню поширюють екс-регіонали, а нині порошенківці та керівник Служби автомобільних доріг в області. Розцінюю такі матеріали як відповідь на мої спроби захистити область від розкрадання коштів на будівництво доріг», – зазначив Василь Деревляний.

Коментуючи недостовірну інформацію він повідомив, що на Тернопільщині проведення обласної партійної конференції в найближчий час не заплановано,  не знають про це рішення також у центральному офісі «Батьківщини». До того ж сьогодні в столиці проходить форум місцевих лідерів для партійців,  в якому бере участь Василь Тимофійович.

32845635_205489683575611_363549757332783104_n

Не чули про такі тенденції й очільники міських та районних парторганізації «Батьківщини» на Тернопільщині. Зокрема керівник Чортківського партосередку, Віктор Шепета розповідає про Василя Тимофійовича як про хорошого керівника та мудрого наставника.

«Обласній владі не варто очікувати, що я під час найзапеклішої боротьби покину поле битви», – зазначає Василь Деревляний. «Мені відомо, що на сьогоднішній день режим Порошенка дав вказівки на місця: відмивати кошти, застосовувати адмінресурс, залучати силові структури для тиску на опонентів.  Але ми  на Тернопільщині маємо сильну і монолітну партійну команду. В мене немає жодного сумніву, що жителі нашого краю переконливою більшістю підтримають Юлію Тимошенко на президентських виборах. І тоді всі корупціонери  відповідатимуть за свої протиправні дії згідно чинного законодавства. Мене десятки років оббріхували прислужники різних владних режимів в області, але жителі нашого краю – патріотичні і порядні люди, вони розуміють хто, є хто. А ми впевнено йдемо до перемоги і неодмінно переможемо», – додає Василь Деревляний.