Через суспільний резонанс, справу щодо протиправної ліквідації школи мистецтв розглядатимуть одразу троє суддів

На судове засідання,  яке мало відбутись 29 травня прийшли десятки батьків, учнів та педагогів школи мистецтв ім. І. Герети. Судова справа стосується  позову  першого заступника Тернопільської облради, головного «батьківщинівця» області  Василя Деревляного  –  визнати протиправним рішення сесії обласної ради про реорганізацію та ліквідацію школи мистецтв ім.І. Герети.

33943778_1921855604513218_1279755324831563776_n

Судове слухання не відбулося через самовідвід головуючого судді Шульгача М.П.

Батьки та педагоги школи мистецтв переконані, що судову справу свідомо затягують до початку нового навчального року.

34133918_1921855557846556_2101020713266708480_n

Наразі вже відомо, що автоматизованим розподілом справ позовна заява Василя Деревляного передана судді Тернопільського окружного адміністративного суду Міринович У.А.

Втім «через складність адміністративної справи, суспільний інтерес  та з метою уникнення будь-яких подальших сумнівів  суд дійшов висновку здійснювати розгляд справи колегією у складі трьох суддів», – йдеться в ухвалі суду.