«Батьківщина» Тернопільщини організувала міжобласний шаховий турнір

Партійці Заліщик, що на Тернопільщині вперше організували у місті міжобласний шаховий турнір. У змаганнях взяли участь шахісти трьох областей: Чернівецької, Івано-Франківської та Тернопільської.

«Цьогоріч знаний фестиваль «Дністрові зорі» відбувався на Тернопільщині, то ж ми вирішили внести цьому святу новизну та організувати в його рамках шаховий турнір. Змагання провели за швейцарською системою в сім турів з контролем часу 20 хв», – розповів керівник Заліщицької районної організації ВО «Батьківщина» Василь Самборський.

IMG_0964

Серед 14 шахістів – учасників турніру найкращими стали спортсмени з Городенківського району Івано-Франківської області, які здобули перше і друге призові місця, – повідомили організатори турніру.

IMG_0763

«У наших змаганнях взяли участь кращі шахісти, були серед них спортсмени 1-го розряду та кандидати у майстри спорту. Наймолодшій учасниці турніру лише 13 років, але вона змагалась на рівні з дорослими. Такі заходи, за підтримки «Батьківщини» стануть у нашому місті традиційними», – додав Василь Самборський.

IMG_0958

Переможців та учасників змагань нагородили грамотами та подарунками.