З ініціативи “Батьківщини” Тернопільська обласна рада вимагає звільнити політв’язнів Кремля

Фракція «Батьківщини» у Тернопільській обласній раді ініціювала звернення до Президента щодо звільнення політв’язнів з тюрем Російської Федерації.  Документ розглянули на сесії облради. Депутати підтримали звернення  «батьківщинівців» одноголосно.

«Ще два роки тому Президент  обіцяв, що буде робити все можливим для звільнення Миколи Карпюка та Станіслава Клиха. Розповідав, що згідно Мінським угодам всі ув’язнені повинні бути звільнені. Петро Порошенко запевняв, що дав відповідні доручення МЗС та СБУ. Минуло два роки і досі немає жодних зрушень», – зазначив перший заступник голови Тернопільської ради, керівник обласного партосередку ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

IMG_20180605_211735

Заходи щодо визволення політв’язнів вищому керівництву потрібно вжити негайно, додав керівник фракції «Батьківщини» в обласній раді Михайло Пінь.

«Відомий кінорежисер Олег Сенцов голодує вже 26-ий день. Ми, депутати Тернопільської обласної ради віримо, що питання звільнення політичних бранців Кремля  – це у ваших силах», зазначив Михайло Пінь.