На Чортківщині «батьківщинівці» привітали вихованців соціальних закладів з днем захисту дітей

1 червня партійці Чорткова, що на Тернопільщині  завітали до вихованців «Дому милосердя», де проживають та навчаються діти з інвалідністю.  Гості принесли дітям подарунки та солодощі, –  повідомляє прес-секретар обласної організації ВО «Батьківщина».

« У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків. Закликаємо усіх дорослих, сьогодні й кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце,а особливо дітей з особливими потребами, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України», – зазначив лідер Чортківської «Батьківщини» Віктор Шепета.

Діти подякували гостям за подарунки  та запросили на своє свято випускного.

Також у міжнародний день захисту дітей партійці Чортківщини привітали учнів Чортківського комунального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Дорога в життя”.IMG_20180604_105033