Партійці провели розширену робочу нараду

27 липня  під головуванням керівника Департаменту партійного будівництва Виконавчого секретаріату ВО «Батьківщина» Віктора Олійника  відбулась розширена робоча нарада за участі керівників обласної, районних та міських парторганізацій Тернопільщини.

«Батьківщинівці» обговорили існуючі проблеми, спланували роботу згідно із завданнями партії та визначили ключові питання формування структури виборчих штабів.

«Ми обговорили пропозиції щодо формування команд на окружних виборчих штабах,  кожен мав можливість висловити свої бачення виборчого процесу та внести власні ідеї до затвердження стратегії виборчої програми  лідера партії», – зазначив  заступник керівника обласної організації ВО «Батьківщина» по агітаційній роботі  Микола Дурай.

IMG_20180728_184941

Віктор Олійник  ознайомився з діяльністю місцевих партосередків, наголосив на важливості реалізації партійних проектів та побажав успіхів у подальшій роботі.

«Ми є вже 19 років. Ми є завдяки тому, що ви є, що кожен з вас ефективно працює на своєму місці. Ми пройшли разом різні випробування.  Іншої такої міцної та згуртованої партії немає в українському політикумі. Ви – наша найбільша перевага. І за ці 9 місяців до виборів ми маємо всі передумови мати переможний результат», – сказав керівник Департаменту партійного будівництва Виконавчого секретаріату ВО «Батьківщина» Віктор Олійник.