Партійці Тернопільщини разом з молодіжним послом від України в ЄС передали пожежно-рятувальним частинам благодійну домопогу

5 касок, 10 пар взуття, 4 комплекти форми, 14 масок та подовжувач для рації. Все це отримали отримали працівники 11 державної пожежно-рятувальної частини Лановецького районного сектору Управління ДСНС України у Тернопільській області від американської організації «Together For Ukraine Foundation» та пожежних частин США.

«Таку допомогу наші пожежники отримують вже вдруге. Мені надзвичайно приємно, що саме ланівчанин Давид Андрощук вже вкотре виступив ініціатором та організатором цієї благодійної акції. Щира подяка благодійникам за допомогу, а Давиду за наполегливість та невтомне бажання допомагати рідній Лановеччині», – зазначила очільниця Ланівецького районного партосередку ВО «Батьквщина» Руслана Кушнір.

Молодіжний посол від України в ЄС Давид Андпрощук повідомив, що волонтери організації Together For Ukraine Foundation надіслали пожежної допомоги українцям на суму понад мільйон гривень.

« Цього разу до нас приїхали бойовки, шоломи, чоботи й маски. Першою частку допомоги одержить Лановецька пожежна частина, Під час наступного етапу допомога передаватиметься пожежним частинам у Дедеркалах і Шумську. Хочу сказати, що дуже радий, що є такі люди з великими серцями, які продовжують допомагати Україні!», – написав на своїй сторінці у фейсбук Давид Андрощук.