На Тернопільщині партійці долучилися до організації змагань з шахів

У місті Борщів, що на Тернопільщині відбувався всеукраїнський шаховий фестиваль «Батьківський край» пам’яті шахіста Володимира Чубака. Участь в турнірі взяли  шахісти з Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей. До організації змагань долучитилися партійці Заліщицької районної парторганізації ВО «Батьківщина», повідомляє прес-служба обласного партосередку.

«Це був четвертий і наймасовіший за кількістю учасників фестиваль, який коли-небудь відбувався у Борщеві. Турнір зібрав у нашому місті як любителів шахів, так і професіоналів, зовсім юних і поважного віку, чоловіків і жінок, хлопчиків і дівчаток. Тому ми організували відразу 3 турніри: для шахістів І розряду і вище, для дітей І та ІІ розрядів, для дітей ІІІ та ІV розрядів», – розповів організатор та головний суддя дитячого турніру Ігор Багрій.

Голова ради шахового клубу у місті Заліщики, «батьківщинівець» Василь Самборський зазначив, що обласна організації ВО «Батьківщина» вже вдруге долучається до проведення шахових змагань. Минулого місяця у Заліщиках вперше організували міжобласний турнір з шахів, у якому взяли участь спортсмени з Чернівецької, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

«Переможці міжобласних змагань взяли участь всеукраїнському шаховому фестивалі. Такі заходи, за підтримки «Батьківщини» вже стали у нашому місті традиційними. Я щиро дякую обласній організації ВО «Батьківщина» за допомогу в організації змагань з шахів», –  додав Василь Самборський.

Переможців та призерів всеукраїнського шахового турніру нагородили кубками, медалями, грамотами та грошовими преміями.