«Батьківщинівець» отримав медаль «За заслуги» від керівництва Української військово-медичної академії

Партійці Тернопільщини долучились до організації благодійної акції – дентальна імплантація для учасників бойових дій. Протягом п’яти днів у Центральної стоматологічної поліклініки  учасників бойових дій на сході оперували міжнародні бригади з Кореї, США, Канади, а також вітчизняні стоматологи. Загалом 24 професійних лікарів.

За п’ять днів проведення акції було прооперовано 68 учасників ООС, встановлено 191 дентальний імплант, виконано 41 кістково-пластична операція. Учасникам бойових дій встановлюють дентальні імплантати та проводять реабілітацію зубощелепної системи.

Серед організаторів благодійної акції керівник Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина», волонтер  Микола Сліпченко. За участь у добрій справі керівництво Української військово-медичної академії нагородило «батьківщинівця» медаллю «За заслуги».

«Ми дуже вдячні нашим іноземним партнерам, а також фахівцям зуботехічної лабораторії «Калібра», яка є авторизованою лабораторією компанії OSSTEM за співпрацю. Це дуже важливий жест підтримки від міжнародної спільноти для українських військових, які обороняють українські землі від зовнішнього ворога, – зазначив начальник Головного військово-медичного управління» – начальник медичної служби ЗС України полковник медичної служби Ігор Хоменко.