Партійці Тернопільщини долучились до організації свята села у Борщівській ОТГ

У селі Верхняківці Борщівської ОТГ організували свято села. Партійці районної організації долучилися до проведення дійства.

На свято до Верхняківців завітали мешканці сусідніх сіл Борщівської громади. Гостей частували українськими стравами, кожна вулиця презентувала свої «Гостинні намети». Також організатори свята провели конкурс на кращий квітковий орнамент, зібраний мешканцями села Верхняківці.

Свяковий концерт та урочистості провели у відремонтованому будинку культури. У концертному виступі взяли участь від найстаршого до найменшого жителя села. Молодіжний ансамбль дівчат і хлопців, вокальний дитячий ансамбль, танцювальні колективи, вокальний жіночий ансамбль, квартет, хоровий колектив, віртуози інструментальної музики.

«Цьогорічне свято для жителів Верхняківець є особливим, оскільки з’явилася гарна нагода святкувати та збиратися мешканцям села у відремонтованому та осучасненому закладі культури де нова підлога, сцена, освітлення та глядацький зал. І хочеться сподіватися, що цей будинок культури завжди буде наповнений українською піснею, словом і танцем. Нехай тут вирує творче життя, щоб люди, які своєю творчістю і невтомною жагою примножують культурну скарбницю нашої держави – були здоровими і щасливими», – додав керівник Борщівської об’єднаної територіальної громади, «батьківщинівець» Іван Кобилянський.

Іван Кобилянський зазначив, що на розвиток села Верхняківці з бюджету Борщівської громади виділили 1,5 млн.грн на ремонт доріг комунальної власності, проведення вуличного освітлення та оновлення  приміщення дитячого садку.