У 2006-му було багато розчарувань

Найбільші проблеми, які виникали у Зборівському районі, на думку голови Зборівської районної ради Віктора Тарковського, — через невиконання обіцянок уряду.

—    Новостворений уряд упродовж року годував нас обіцянками, але реальної допомого та фінансової підтримки ми так і не отримали, — розповів пан Тарковський. — Коли БЮТ „дихав в шию” — адміністрація приймала позитивні рішення, а так, в основному, ми опиралися і продовжуємо опиратися виключно на власні сили, ентузіазм та ініціативу і співпрацю з головами селищних рад.

Таким чином у Зборівському районі у 2006 році відремонтували дороги в шести селах, побудували котеленю в дитячому садочку.

—    За сприяння Українського фонду інвестування відреставрували та встановили водопроводи і котельні в десяти селах, — продовжив Віктор Тарковський. — Нещодавно в Озерні 6 гектарів землі здали в оренду інвесторові, відповідно з’явилися додаткові кошти.

Щоб не давати багато обіцянок на наступний 2007 рік, голова Зборівської районної ради повідомив, що першочергово кошти підуть на ремонт розбитих доріг, встановлення очистних споруд, газифікацію сіл, лікарень та шкіл.