В області чекають чергових \”парашутистів\”

Про це заявив народний депутат України, голова ТОО ВО \”Батьківщина\” Василь Деревляний

Вже давно стало зрозуміло, що губернатор Тернопільської області Іван Стойко не зумів сформувати дієвої команди, яка б справно піднімала соціальні та економічні показники області. Через це, голова ОДА втратив авторитет серед населення області, що вже давно мало призвести до його звільнення з високої посади. Про це всюди говорять псевдополітики з Нашої України, які чи не щодня з’являються у коридорах Секретаріату Президента та Кабінету Міністрів, пропонуючи свої кандидатури, які на їх думку змогли б очолити виконавчу гілку влади в області.

Як голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина», хочу заявити, що будь яке призначення в області повинно погоджуватись із головою обласної ради та депутатською більшістю.

Сьогодні Секретаріат Президента розпочинає чергові експерименти над нашою областю. На голову Тернопільської ОДА пропонується колишній міністр промислової політики Володимир Шандра, роботу якого на високих посадах зовсім не відчули жителі Тернопільщини.

Вже тривалий час наша область страждає від «парашутистів». Протягом багатьох років народними депутатами від Тернопільської області ставали особи, які не мають ніякого відношення до неї. А сьогодні Секретаріат Президента готує чергового посланця, розуміючи те, що Володимир Шандра не отримає підтримки ні від керівництва обласної ради, ні від депутатського корпусу.

Хочу зазначити, що депутати на останній сесії Тернопільської обласної ради прийняли заяву з приводу призначення Олега Барчука на посаду начальника управління податкової міліції ДПА у Тернопільській області. Таке призначення відбулося без погодження із керівництвом області. Також утворено комісію, якій доручено вивчити попередню його діяльність. Не виключено, що аналогічні дії вчинятимуться і в разі призначення губернатором Тернопільської області Володимира Шандри.

Народний депутат України,

голова ТОО ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний