Робота Верховної Ради заблокована

«БЮТ не дозволить працювати Верховній Раді, доки закони не будуть прийматись для захисту прав громадян», – про це повідомив народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

«Ми вимагаємо обмежити на законодавчому рівні житлово-комунальні тарифи, адже сьогодні вони необґрунтовано підвищуються в кілька разів. – каже пан Василь – Окрім цього ми вимагаємо прийняти закон, який забезпечить збереження газотранспортної системи України».

Як раніше повідомляла лідер БЮТ Юлія Тимошенко, фракція внесла на розгляд третьої сесії Верховної Ради 13 стратегічних законопроектів. Серед них – закон про внесення змін до Державного бюджету на 2007 рік, спрямований на підвищення пенсій та заробітної плати та внесення змін до закону «Про статус народного депутата України» щодо скасування пільг для нардепів.

Як повідомив Василь Деревляний в блокуванні беруть участь фракція БЮТ в повному складі, представники Народного Руху та окремі депутати – представники блоку «Наша Україна». Однак більшість нашоукраїнців демонструє свою байдужість до благополуччя громадян нашої держави.