В Шумську пройшла районна партійна конференція

11 лютого відбулась Шумська районна конференція партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». На конференцію прибули 51 делегат із 70 обраних. В конференції взяв участь народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Питання, які були винесені на розгляд конференції стосувались зміни керівництва районної партійної організації. Так делегати обговорили роботу виконуючого обов’язки голови РПО Олександра Макаревича за 2006 рік, після чого його кандидатуру було винесено на обрання головою Шумської районної партійної організації.

Із присутніх делегатів Олександра Макаревича підтримали 43, таким чином його обрано головою Шумської районної партійної організації.

Також конференція обрала бюро організації. До його складу ввійшли: Ю.Козак, В.Чабан, Н.Товпанюк, О.Мороз, І.Шергей, І.Ліщенко, С.Похила. Так як кандидатур було запропоновано більше, то бюро обрано рейтинговим голосуванням.

Також конференція обрала контрольно-ревізійну комісію. До її складу увійшли М.Якимович, А.Борискіна, П.Кравець.

Після конференції зустріч із однопартійцями та жителями району провів народний депутат Василь Деревляний.