Працюємо із зверненнями громадян

З майновими питаннями, проблемами з працевлаштуванням, а також скаргами на колишнє керіваництво зверталися мешканці Кременцького району до народного депутата України, голови ТОО ВО «Батьківщина» Василя Деревляного. Прийом громадян відбувся в понеділок, 12 лютого в приміщенні районної ради м.Кременець.

Питання і пропозиції виникали у кременчан в зв’язку з політичною ситуацією, що існує в країні. В свою чергу Народний депутат вислухав кожного відвідувача і, прийнявши всі заяви та звернення, запевнив громадян у розгляді та вирішенні всіх прохань.

Цього ж дня відбулась нарада для депутатів від БЮТу та членів партії ВО «Батьківщина» Кременецького району. Обговорювались проблеми та пропозиції для їх вирішення на засіданнях сесій депутатми Кременеччини. На нараді піднімались питання, щодо газифікації сіл, житлово-комунальних тарифів, ціни на газ, а також про продаж комунальних об’єктів та землі через аукціони. Як запевнила голова районної ради Світлана Федишина, комісія для вирішення проблеми з завишенними тарифами вже створена. Також депутатами і іншими представниками від БЮТу періодично проводиться прийом громадян для ознаймлення і подальшого вирішення їх проблем та звернень. На завершення наради Василь Деревляний нагадав присутнім, що вся діяльність бютівців спрямована на підтримку народу: «Наші ряди повинні бути чисті, а слова і вчинки прозорі».