За неоплату оренди підпримців виселяють

Двох приватних підприємців, які не сплачували орендної платні за користування комунальним майном вже виселели. Як розповіла заступник голови комісії з питань контролю за використанням комунального майна міста, депутат Тернопільської міської ради від партії „ВО „Батьківщина” Олександра Різник, у місті зараз є 12 об’єктів, котрі заборгували і не виплачують значну суму грошей.

—    Аптеку по вулиці Миру 13 та СМП „Помеко”, згідно рішення суду, позбавили права оренди, — продовжила ініціатор даної програми пані Різник. — Зате втілення в життя цієї програми гальмувалося виконавчою службою. Звернувшись до державної виконавчої служби в м. Тернополі №1, ми так і не отримали інформації про причини не виконання рішень судів з приводу виселення боржників. Лише після звернення Народного депутата Василя Деревляного з обласної виконавчої служби надійшла інформація і лише тоді справа почала рухатися вперед.

Як вже зазначалося в міських газетах „Номер один” та „20 хвилин”, окрім двох боржників, вигнання чекають ще 10 фірм. Зате дану ситуацію в газетах коментує заступник міського голови Олег Левандовський, який не має нічого спільно з виконанням даної програми і навіть не є членом комісії.

—    Незважаючи на те, що нашими досягненнями хваляться інші, ми продовжуватимемо боротися за справедливість, — каже на завершення Олександра Різник. — Боржники повинні виплатити всю суму заборгованості незважаючи на те, що їх виселять із приміщень, які вони орендують. В разі належного виконання виконавчою службою всіх рішень судів про стягнення заборгованості в міський бюджет надійде близько 1 млн грн.