Читайте в „Нашій Батьківщині”

У понеділок, 26 лютого вийшов новий номер газети „Наша Батьківщина”.

Про проблеми та їх вирішення депутатами від „Блоку Юлії Тимошенко” йдеться на сторінках друкованого видання. Серед найактуальніших для України питань висвітлюються проблеми про тарифи, газотранспортну систему України та комуналь питання Тернопілля. „Лідер БЮТу — лідер України” — матеріал про рейтинг політиків, серед яких Юлія Тимошенко займає перше місце на посаду Президента України. На цій самій сторінці (ст.2) розповідається про події та підсумки форуму депутатів місцевих рад, а також про прийоми громадян у народного депутата Василя Деревляного від фракції „БЮТ”.  Про роботу депутатів обласної та міської ради йдеться на сторінці під рубрикою „Працюємо для міста”. Чим живе провінція розповідає міський голова Копиченець Волдодимир Пеляк та голова сільради Драганівки, Тернопільського району Анатолій Борух. Трактування надзвичайно важливого та потрібного для Тернопілля Закону „Про благоустрій” проводить голова обласної ради Михайло Миколенко та його заступник Теодозій Кухарський на сторінці газети „Господарка”.

Про жінок у політиці, таємниці їх успіху та моменти з особистого життя розповідають Лариса Василюк — депутат обласної ради та заступник голови Лановецької районної ради Руслана Кушнір.

На сторінці  „Історичний календар” читач знайде цікаву інформацію про кардинала Йосипа Сліпого, Івана Пулюя та вічно живу славетну поетесу Лесю Українку.