За ініціативи бютівців корупції з землею більше не буде

Проект про продаж земель комунальної власності виключно через аукціони, який запропонували депутати від БЮТу спільно із виконкомом міської ради, прийняли на сесії міської ради в середу 7 березня.

Варто нагадати, що на минулому пленарному засіданні сесії міськради представники „Нашої України” запропонували свій проект, який відрізнявся від проекту бютівців однією. Єдиною розбіжністю стала умова у проекті партії „НУ” про те, аби землі, на які укладені договори віддати без проведення аукціону.

Як відомо один з членів партії „НУ” має укладений договір приблизно на 12 гектарів землі у Тернополі. Відтак, згідно їхнього проекту та вищевказаного пункту договору, ця людина та інші незаконні користувачі земельних ділянок комунальної власності могли залишиться беззаперчним користувачем цих земель. Такого допустити бютівці звісно не могли. Голосування ж, яке відбулося 7 березня, у переддень жіночого свята — 8 Березня, запевнило всіх присутніх, що справедливість і чесність існує. Майже одноголосно підтримали депутати проект, запропонований фракцією БЮТ в міській раді.