Кобзар вічно житеме у наших серцях

Урочисте покладання квітів до пам’ятника Великого Кобзаря Тараса Шевченка на честь річниці від його Дня Народження відбулося в п’ятницю, 9 березня. Святковим походом, близько 100-чоловік, через площу міста з прапорами та квітами пройшлися члени партії ТОО ВО «Батьківщина». Після виступу представників обласної адміністрації, обласної ради та Тернопільської міської ради до пам’ятника Великого Кобзаря піднесли красиві букети квітів.

—    Таких легендарних патріотів не можна забувати, тому сьогодні ми і кожен українець, який поважає нашу державу повинен перехриститися та вклонитися перед пам’ятником, портретом чи бодай книгою Тараса Шевченка, — каже депутат Тернопільської обласної ради, заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко. — У важкі часи творення України славний Кобзар боровся за незалежність та соборність держави, тому ми повинні брати приклад з нього і творити щасливе майбутнє для наступних поколінь.