Читайте у «Нашій Батьківщині»

Вийшов черговий номер газети \”Наша Батьківщина\”

У черговому номері нашої газети, за 23 березня читач може детально ознайомитися з 17-тьма вимогами, які опозиція запропонувала так званій «антикризовій коаліції». Про ці вимоги на сторінці газети розповідає народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний. Виконання виборчої програми та співпрацю БЮТу та «НУ» коментує керівник фракції «Батьківщина» в Тернопільській області, депутат обласної ради Ігор Романків. Результат програми «Велике прибирання» Юлії Тимошенко описаний на третій сторінці друкованого видання : «Київ, Вінниця, Черкаси, Хмельницький, Луцьк, Біла Церква – двотижневий рейд Юлії Тимошенко помітили усі – і друзі, і вороги. Тарифи зменшували щоразу, як тільки лідер БЮТ приїздила до чергового міста».

На сторінці «Працюємо для Тернопілля» можна почитати інтерв’ю з начальником головного управління промисловості та розвитку інфраструктури області Михайлом Олійником. В інтерв’ю йдеться про роботу масштабних підприємств області, проблеми та їх вирішення у виробничій інфраструктурі Тернопілля. Про конкурси, акції та заходи, які проводилися за підтримки чи під патронатом Тернопільського БЮТ йдеться на п’ятій сторінці «Нашої Батьківщини». «Чим живе провінція?» розповідає голова фракції у Підволочиському районі Ігор Смеречинський, а також про проблеми та позитивні зрушення у Почаєві коментують секретар ради Володимир Рудник та голова фракції Ірина Жедан. Політичні розбірки, несправедливість зі сторони вищого керівництва області, а також пусті обіцянки, якими годує людей уряд йдеться на сторінці «За межею закону». І на останній сторінці читач побачить пізнавальну інформацію про Михайла Вербицького та козацького полковника Івана Богуна. Нагадаємо, що газети виходить двічі на місяця, тиражем — 25 000.