Об’єднались заради спільної опозиційної діяльності

28 березня відбулась спільна прес-конференція голів обласних партійних організацій Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Василя Деревляного та Народний Союз Наша Україна Олега Гуменюка з приводу підписання угоди про спільні дії.

—    Опозиція повинна діяти рішуче і негайно, — прокоментував голова ТОО „ВО „Батьківщина”, народний депутат Василь Деревляний. — Ми не можемо допустити, щоб так звана „антикризова коаліція” підкупила своїми безчисленними мільйонами 300 голосів і завоювала владу в Україні. На рівні Всеукраїнському, обласному, міському та районному підписані угоди про співпрацю і спільну опозиційну діяльність.

Лідери обласних організацій — Василь Деревляний та Олег Гуменюк, відповідаючи на запитання журналістів, запевнили, що всі непорозуміння, що виникали між «БЮТ» і «НУ» на теренах Тернопілля залишаться у минулому і співпраця розпочнеться з «чистого листка».

Не менш важливу інформацію почули журналісти і про позачергові вибори.

—    Ми спільно виступаємо за розпуск Верховної Ради і дострокові вибори до парламенту, ми за чисту і справедливу владу, — наголосив Василь Деревляний.

У зв’язку з цим на регіональному рівні обидві політичні сили готують офіційні звернення до Президена України. До того ж на позачерговому сесійному засіданні завтра, 30 березня розглядатиметься одне, але надзвичайне важливе питання про політичну ситуацію, що склалася в Україні.