Ми за новий парламент!

На позачерговій сесії Тернопільської обласної ради п’ятого скликання у четвер, 29 березня на порядку денному розглядалося одне єдине питання — про політичну ситуацію в країні. Депутати, у зв’язку з тривожною політичною, економічною та соціальною ситуацією в державі, вирішили прийняти звернення до Президента України Віктора Ющенка щодо розпуску нині існуючого парламенту. В процесі виступів депутатів від різних політичних сил області звернення, звернення бютівців виголосиві керівник фракції „Батьківщина” Ігор Романків.

—    Ми, депутати Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, члени фракцій Батьківщина» та «Українська соціал-демократична партія», висловлюємо своє занепокоєння зволіканням Президента України щодо розпуску парламенту, — виступив Ігор Романків, — «Антикризова коаліція» зростає за рахунок обману, зради та підкупу депутатів. Вже ніхто не приховує суми, за яку можна зрадити свою політичну силу, виборців і Україну. І бажаючих це зробити з кожним днем більшає.

Рішення підтримали всі присутні депутати без виключення. Текст вказаного звернення вирішили направити Президенту України, а також опублікувати у засобах масової інформації області.