Юлія Тимошенко: Я щаслива, що Президент виконав свій конституційний обов‘язок!

«Оголосивши розпуск корумпованої Верховної Ради, Президент України виконав свій конституційний обов‘язок і захистив права громадян, – вважає лідер БЮТ Юлія Тимошенко, – Тепер уже наш обов‘язок забезпечити чесні дострокові вибори».

Юлія Тимошенко впевнена у перемозі опозиційних сил, бо на її думку, сучасна Верховна Рада не відбиває волевиявлення громадян і є профанацією результатів виборів 2006 року.

«Тільки виборці мають вирішувати, хто матиме владу в Україні. Купувати її, шляхом роздачі хабарів народним депутатам, – це антиконституційний шлях, і Президент, як гарант конституційних прав, був зобов’язаний захистити демократичний лад у державі», – заявляє Юлія Тимошенко.

Водночас, лідер опозиції попереджає, що рішення зібрання колишніх народних депутатів розпущеної Верховної Ради не є легітимними і не обов‘язкові до виконання органами державної влади. Юлія Тимошенко не виключає, що дії колишніх нардепів можуть мати за мету насильницьку зміну конституційного ладу в Україні.