Юлія Тимошенко впевнена у перемозі на виборах

Юлія Тимошенко упевнена, що на дострокових виборах до Верховної Ради її політична сила здобуде переконливу перемогу у всіх регіонах України.

Тимошенко нагадала, що на виборах до парламенту у 2006 році БЮТ здобув перемогу у центральних та західних областях України. Друге місце, за її словами, Блок Юлії Тимошенко здобув на Сході та Півдні країни.

\”Ці вибори дадуть можливість вирівняти результат по всій країні і зробити так, щоб на Сході і Півдні за нас проголосували так само, як і на Заході і в Центрі\”, – сказала Тимошенко, виступаючи на міжпартійному з’їзді політичних партій виборчого блоку БЮТ у понеділок, 16 квітня.

Торкаючись питання виборчих списків, лідерка БЮТ наголосила, що вони не можуть бути бездоганними. \”Бездоганними списки ніколи не будуть\”, – сказала Тимошенко.

При цьому, за її словами, ядро виборчих списків складатимуть ті представники з політичних сил, що входять до БЮТ, \”які пройшли перевірку часом\”. \”Але не виключаю, що дехто ці випробування може не витримати\”, – сказала вона.

Тимошенко також зазначила, що дуже вдячна своїй команді і тим людям, які за певні привілеї не змінили своїх політичних поглядів. \”Я пишаюся тією командою, яка здатна працювати\”, – сказала лідер БЮТ.

Тимошенко також заявила, що передвиборна програма БЮТ стане програмою уряду, сформованого демократичними силами

\”Нам не потрібно буде, як чинному урядові, рік жити без програми, тому що їм просто соромно в програмі написати, що вони прийшли для того, аби поділити залишок державних ресурсів\”, – сказала Тимошенко.

Лідерка Блоку Юлії Тимошенко переконана, що після дострокових виборів демократичні команди підпишуть коаліційну угоду і сформують правлячу коаліцію. \”Я хочу нагадати, що коаліційна угода підписана, і вона діє на той момент, коли ми перемагаємо демократичною командою. Я знаю, наша перемога буде. Я знаю, що коаліція демократичних сил буде створена і що програма нашого уряду буде одночасно внесена із затвердженням прем’єр-міністра\”, – наголосила вона.

Тимошенко представила основні принципи передвиборної програми очолюваного нею виборчого блоку, зокрема у сфері культури і ЗМІ, у сфері соціальної і економічної політики. Серед основних положень програми БЮТ – проведення судової реформи, відділення влади від кримінальних кланів, розробка Податкового Кодексу, підготовка нового тексту Конституції, а також Пенсійного Кодексу.