Заяви деяких одіозних осіб на регіональному рівні про авторитарність Блоку Юлії Тимошенко є банальним намаганням цих людей виправдати власне хабарництво і політичну корупцію.

Потрапивши в місцеві ради за списками демократичних сил, частина депутатів не витримала спокус, які їм надали владні можливості та запропонували представники владної коаліції на місцях.

Можливість безоплатно отримати шматок народної землі у довічне володіння виявилася для них важливішою за людську гідність. Пільги і преференції, комфортне перебування при владі для них стали більшим, ніж вірність передвиборчим обіцянкам і відданість ідеалам чесності і справедливості.

Вони зрадили свої політичні сили, зрадили народ України і з першою вкраденою у людей копійкою втратили право називатися депутатами. Тепер, виступаючи проти Блоку Юлії Тимошенко, вони намагаються відвернути увагу від кримінальних афер, які відбуваються за їхньою участю із землею і комунальним майном.

Зрозумівши, що Блок Юлії Тимошенко нещадно боротиметься з корупціонерами і хапугами, і що вони неминуче позбудуться своїх мандатів, ці особи готові знайти будь-які пояснення власній нікчемності і казнокрадству.

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що і надалі проводитиме послідовне очищення України від злодіїв і бандитів. Жодні брутальні провокації і брудні заяви не змусять нас відступитися від справедливості і чесності держави перед громадянами.

Зрадники, корупціонери, бандити мають піти з сучасної України. Ми переконані, що тільки новий вибір народу може привести до влади політиків, які боротимуться не за власну кишеню, а за демократичну і заможну країну для всіх.