Юлія Тимошенко пов’язує плани уряду збільшити зарплати і пенсії з підготовкою правлячої коаліції до дострокових виборів. Про це вона сказала під час виступу на мітингу об’єднаної опозиції на Європейській площі.

«Тиждень тому, коли вони зрозуміли, що нікуди не подінешся (від дострокових виборів. – ред.), вони заговорили по-іншому. Вони сказали, що тепер їхньою головною метою буде соціальна політика. І вони сказали, що з 1 березня вони будуть підвищувати пенсії і заробітні плати, заднім числом. То я хочу вас привітати з достроковими виборами, і сказати, що вибори для людей – це не горе, а щастя», – наголосила Юлія Тимошенко.

«Тільки під час виборів всі чиновники згадують про те, що є ви, і пам’ятають про це рівно три місяці», – звернулася вона до людей.

Юлія Тимошенко привітала людей з тим, що з 1 березня «завдяки нашій з вами організації дострокових виборів у нас будуть вищі пенсії». Також вона повідомила, що з 1 березня будуть підняті заробітні плати.

«А ще, якщо користуватися словами цих урядовців, в 5 разів буде збільшено розмір щомісячної грошової допомоги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», – сказала вона.

На думку Юлії Тимошенко, «дострокові вибори потрібно проводити кожні півроку. «Тоді в країні ніхто про вас ніколи не забуде, тому що кожен раз доведеться йти до вас на поклон», – сказала вона.

«Ми з вами під час виборчої кампанії не тільки виграємо вибори, а ми ще і суттєво підвищимо ваш рівень життя», – наголосила лідер БЮТ.

На Європейській площі під час виступу Юлії Тимошенко були присутні близько 150 тис. людей.