Заява

З приводу розповсюдження пропогандистських листівок з брехливою інформацію

Останніми днями в районах Тернопільської області з’явилися листівки, що містять неправдиву інформацію, щодо отруєння міністра внутрішніх справ Василя Цушка. На чорному фоні листівки зображені лідер опозиції Юлія Тимошенко, Президент України Віктор Ющенко та Юрій Луценко. Під змонтованими фотознімками напис: „ Хто отруїв Цушка!? За те, що Цушко не дав ввести в Київ танки, йому підсипали отрути”

Прикро, що політичні сили, які через зраду їх лідерів втратили довіру серед населення, партизанським способом пробують облити брудом непричетних до цієї події осіб, а зокрема нашого лідера партії ВО „Батьківщина” Юлії Тимошенко.  Сьогодні вони не можуть публічно заявляти про свою позицію, зустрічатися з виборцями, оскільки ганебний слід вищого керівництва поширився і на місцевий рівень. Їх зрада перед народом закрила їм шлях до привладних крісел, їх позиція та дії не викликають довіри у людей.

Варто зазначити, що перед так-званим отруєнням  міністра внутрішніх справ доступ до пана Цушка мали лише його підлеглі, однопартійці та „коаліціянти”.

Під анонімним автором брехливої пропоганди зрозуміло кожному, аби привернути увагу партія „Соціалістична” незаконним і ганебним шляхом розповсюджує такі нісенітниці серед мешканців Тернопілля.

Аби встановити осіб, що розповсюджували дану пропоганду голова Тернопільської обласної організації партії Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина” Василь Деревляний звернувся з заявами до міліції та СБУ області. Ці люди будуть покарані за законом за брудну неправдиву пропоганду.

Ми не дозволимо поширювати брехню та наклепи серед жителів Тернопілля! Ми провадимо прозору та чисту політику і не допустимо, щоб у такий незаконний та нахабний спосіб плюндрували нашого лідера і політичну силу! Зрадники і брехуни не можуть і не будуть правити країною!

Тернопільська обласна організація партії ВО «Батьківщина»

46001, м. Тернопіль, бульвар Т.Шевченка, 23, офіс 82.

т./ф. (0352) 52-24-19, e-mail: ternopilmain@utel.net.ua