Привітання Юлії Тимошенко з нагоди Дня журналіста

6 червня – День Української журналістики. Це, мабуть, не зовсім свято. Бо я точно знаю, що цього дня, так само як і кожного іншого, Ви зранку підете не святкувати, а писати, знімати і говорити. Люди чекають на результати Вашої праці. Їм цікаво, куди подівся Янукович, з ким зустрілася Тимошенко і що сказав Ющенко. А від кого ж їм про це дізнатися, як не від Вас?

…Треба дуже любити свою справу, щоб бути справжнім журналістом. Цій професії неможливо навчитися з нуля. Бо ще ніхто не придумав підручників з чесності, правди, совісті… Адже саме на цих «предметах» побудована справжня журналістика.

Журналістика – це назавжди і відразу. Мало не з першого кроку, з першого подиху. Це та професія, яку неможливо виміряти обсягом авторського гонорару, кількістю знаків статті чи розміром заробітної плати. Журналістика – це спосіб життя сміливих і небайдужих людей.

Я вітаю Вас з професійним днем. Бажаю Вам всього найкращого, успіхів, справжнього людського щастя, натхнення і удачі.

Юлія Тимошенко