Привітання Юлії Тимошенко з нагоди Дня медичного працівника

Шановні друзі!

Від усього серця вітаю Вас з Днем медичного працівника. Я щиро переконана: бути лікарем – це більше, аніж мати професію. Тільки з допомогою Божого дару можна рятувати людське життя і повертати здоров‘я, вселяти надію і долати зневіру. Ми всі знаємо з Біблії про чудодійні справи Ісуса, який лікував хворих і немічних. Це справді диво – у момент безпорадності і безсилля людини приходити їй на допомогу.

Червоне серце на білому фоні є символом нашої політичної сили. Нам часто кажуть, що він нагадує біло-червоні кольори медицини. Власне кажучи, таке порівняння є високою честю, бо чистота білого кольору відповідає благородству і чистоті помислів, з якою ми намагаємося робити свою справу. А червоне серце символізує щирість і відданість справі.

Я знаю, що сьогодні не всі медичні працівники можуть відчути свято. Професія зобов’язує Вас навіть у цю хвилину бути готовими відгукнутися на прохання про допомогу, залишатися на своїх чергуваннях, чекаючи тривожного дзвінка „03”.

Сьогодні, в цей урочистий для вас День, хочу від щирого серця побажати Вам людського щастя та добра! Нехай підтримка та розуміння Ваших колег, рідних та близьких завжди буде поруч з Вами. Міцного здоров’я Вам та Вашим родинам!

Юлія Тимошенко