Стеців каже, що його прикривають чиновники із правоохоронних органів, а сам ховається за спідниці своїх продавців

В середу, 13 червня, виконавча служба м. Тернополя, вперше за своє існування, наважилась на виселення суб’єкта підприємницької діяльності, що займається торгівлею продуктів харчування із приміщення, що належить до комунальної власності міста. Причому виселили не будь-кого, а самого Стеціва Івана Івановича. Причина – займання приміщення без відповідного дозволу.

Завдяки клопіткій праці ДВС майно було описане та вивезене із приміщення.

Проте сьогодні, оперативно зробивши ухвалу господарського суду «про не перешкоджання господарській діяльності» працівники рейдера Стеціва вирішили самостійно виконати цю ухвалу. Забули вони про те, що таке право надано виконавчій службі. Цікаво, що суддя господарського суду Тернопільської області Турецький за 1 день вчинив всі процесуальні дії, та при цьому забув повідомити власника приміщення, тобто, міську раду.

Для захоплення приміщення рейдер Стеців застосував свою основну зброю – працівників-жінок. Саме їх ніхто не посміє виставити за двері. В працівників-чоловіків підприємства Стеціва сили виявилось менше і вино майже добровільно покинули приміщення.

Таким чином слова Стеціва у багатьох установах, де він приходить вибивати собі різного роду дозволи про те, що його прикривають високо посадовці із правоохоронних органів та виконавчої влади є відвертою брехнею, на яку ведуться дрібні чиновники. Єдиним прикриттям «могутнього» підприємця є спідниці продавців, за які він сховався сьогодні.

Незрозумілою є позиція керівництва обласного МВС, яке в терміновому порядку прийняло рейдера та наказало підлеглим міліціонерам сприяти беззаконням Стеціва.

Коли депутати обласної ради від БЮТу звернулись із вимогою навести порядок із рейдером Стецівим, в керівника обласної міліції терміново з’явились невирішені справи і він просто зник.

Тернопільська обласна організація партії ВО «Батьківщина» не дозволить таким керівникам правоохоронних органів сприяти у вчиненні рейдерських захоплень і всіма законними методами заставить їх дотримуватись чинного законодавства.

Представник рейдера Стеціва всім заявляв, що колись працював в прокуратурі і знає, як обійти закон