Дорогі краяни!

28 червня – визначний день в історії нашої держави. Ми відзначаємо велике свято – День Конституції України.

Основний закон України – взірець демократичності та символ утвердження прав і свобод громадян суверенної країни. День прийняття Конституції став знаковою подією для України й  ознаменував новий етап історичного поступу. Це, безперечно, був акт вияву вищої волі народу жити в демократичній, суверенній, соборній, правовій державі.

Свобода в умовах демократії не означає вседозволеності, а передбачає регламентацію суспільного життя відповідно до прийнятих законів, рівність усіх перед законом. Такий порядок існує в усіх демократичних країнах. І якщо ми зможемо цього домогтися у своєму домі, ми збудуємо соціально урівноважене, правове суспільство.

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої держави.

Давайте разом працювати на благо області, на розвиток нашої держави!

Зі святом Вас, дорогі краяни!

Голова Тернопільської обласної ради                                           Михайло Миколенко