Юлія Тимошенко: Громадяни України мають свідомо підходити до вибору, а не керуватися емоціями

Юлія Тимошенко закликає громадян України під час дострокових виборів до парламенту не орієнтуватися на результати соціологічних досліджень. Про це лідер БЮТ заявила у середу на прес-конференції.

Юлія Тимошенко зазначила, що давно вже не довіряє соціологічним агенціям. Вона пояснила це тим, що під час попередніх виборів результати жодного соціологічного опитування не знайшли підтвердження.

Крім того, за словами лідера БЮТ, соціологічні опитування «є одним з елементів маніпуляції свідомості людей».

Юлія Тимошенко навела приклад, що недавно бачила соціологічне дослідження, де підтримка Партії регіонів не впала навіть після підвищення урядом тарифів. \”Мені показали чергові дослідження, де питають: \”Уряд втричі підвищив тарифи, чи вважаєте ви це погіршенням вашого життя вже сьогодні?\”. І рівно ті, хто голосував за Партію регіонів, сказали, що не вважають\”, – сказала лідер БЮТ.

\”Люди два рази голосували за Кучму, зараз збираються голосувати за Кучмину мафію, а потім плачуть сльозами, чому ми так погано живем\”, – обурилась Юлія Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ наголосила, що громадяни України мають свідомо підходити до вибору, а не керуватися емоціями.