Псевдо робота Муца — показуха перед Януковчем

Очікуючи приїзду голови партії регіонів В.Януковича Тернопільський регіонал О.Муц вирішив всіма можливими способами показати хоча б якусь роботу в області, щоб в майбутньому списку кандидатів у Верховну Раду бути ближчим до прохідної частини.

Проте способи, обрані для підлабузництва, виявились вкрай невдалими.

Спершу О.Муц взявся заправляти продажем посад директорів спиртових заводів в Тернопільській області. Для цього регіонал почав активно працювати із головою обласного державного об’єднання лікеро-горілчаної промисловості А.Матковським. Останній, за фактичний розвал галузі нещодавно отримав почесне звання «Заслужений працівник харчової промисловості».

Однак, остання сесія Тернопільської обласної ради засудила дії А.Матковського. Рішення підтримали представники всіх політичних сил без винятку, навіть не зважаючи на те, що голова обласного спиртового об’єднання сам є депутатом обласної ради, обраним від блоку «Наша Україна»

Інша спроба — допомога місцевому рейдеру І.Стеціву.

Підприємець І. Стеців, скориставшись певними обставинами, зумів захопити значну частину магазинів комунальної власності. Не винятком став і магазин в м. Тернополі по вул. Чорновола, 14. Вже тривали час магазин займався без належних на це договорів. Жодна структура не надавала права здійснювати торгівельну діяльність в даному приміщенні.

Замість того, щоб допомогти міській раді повернути своє комунальне майно, О.Муц взявся відстоювати інтереси приватної структури, діяльність якої базується на прямих порушеннях.

Також народний депутат п’ятого скликання О.Муц, через силові та контролюючі структури, справно зробив витяг інформації на представників бізнесу в Тернопільській області, після чого, використовуючи таку інформацію, регіонал розпочав шантажувати підприємців.

Такими діями О.Муц підтверджує свою байдужість до пересічних громадян, та велику зацікавленість до справ, за вирішення яких можна отримати певну винагороду, а тому, його поява в майбутньому парламенті є малоймовірною.