В черговий раз депутати-бютівці відстояли власність громади міста

Незаконний користувач приміщення, що по вулиці Чорновола, 14 Іван Стеців, котрий використовував дане приміщення для торгівлі, знову намагався захопити його.

Представники фракції БЮТ та служба охорони порядку не дозволяла вселитись неналежному користувачеві Івану Стеціву у дане приміщення. За словами депутата міськради, заступника голови комісії з питань контролю за використання комунального майна Олександри Різник, подібне відбувається вже другий місяць. 13 червня першим відділом державної виконавчої служби головного управління юстиції було виселено з приміщення комунальної власності згідно рішення суду, згідно наказу про виконання примусового рішення суду приватного підприємця Стеціва.

Справа в тому, що саме “Продторг-Тернопіль”, фірма Стеців, яка ніяких договірних зобов’язань на використання приміщень комунальної власності з міською радою немає. За законом комунальна власність міста належить громаді міста, а не окремим бізнесменам, котрі думають, що за гроші можна купити все. Варто зазначити, що після виселення на вул. Чорновола, 14 послідують інші об’єкти, якими незаконно володіє Стеців. Жодні звинувачення і плітки, а також погрози з боку Івана Стеціва, а також регіонала Муца, котрий активно лобіює та покриває незаконні бізнесові операції в області не зупинять депутатів від БЮТ.