Дорогі співвітчизники!

24 серпня 2007 наша рідна Україна святкує День народження – 16 років державної незалежності. Для людини – це той вік, коли їй видають паспорт. Це вік першої зрілості. І саме цього року вперше отримують паспорти громадяни вільної країни – ті діти, які народилися вже в незалежній Україні. Хай щастить цьому поколінню, хай щастить всім нам в нашій великій Батьківщині.

Я дуже хочу, щоб День незалежності України став головним святом для кожного з нас, незалежно від місця проживання, віри, політичних уподобань, соціального статусу. Я мрію, щоб такі визначні дати єднали націю, давали сили для нових звершень в ім’я великої, святої Землі, на якій ми всі живемо.

Вітаю всіх співвітчизників з Днем незалежності! Бажаю щастя і зичу добра всім громадянам нашої держави.

Ми – велика країна, ми – мужній народ. Ми все подолаємо, у нас все вийде! Я абсолютно переконана, що вже не за горами той час, коли всі ми – в Києві і Донецьку, в Луцьку і Севастополі, на Закарпатті і Поліссі – будемо пишатися тим, що живемо в Україні. Ми здійснимо наш Український Прорив і неодмінно побудуємо таку державу, якої варті. Таку державу, якої захоплюватиметься світ, коли слова «Ukrainskyi uspih» цитуватимуться без транскрипцій і перекладу.

Юлія Тимошенко