Микола Томенко: Офіційні кандидати на посаду Прем’єр-міністра на теледебатах повинні представити свої майбутні програми діяльності

Офіційні кандидати на посаду Прем’єр-міністра на теледебатах повинні представити свої майбутні програми діяльності. Таку пропозицію висловив один з лідерів БЮТ Микола Томенко під час зустрічі з журналістами у Житомирі.

На його переконання, для того, щоб нинішні вибори не перетворилися на змагання передвиборчих обіцянок та поливання брудом партійних опонентів, необхідно, щоб протягом місяця офіційної агітації політичні команди презентували майбутні стратегії своєї діяльності, конкретні плани дій та механізми їх реалізації.

„Ця виборча кампанія мусить представити кандидатур на посаду Прем’єр-міністра від ключових політичних гравців та їхні програми діяльності. Тому на теледебатах чи політичних шоу бажано зупинити озвучування взаємних звинувачень та образ на адресу один одного, а натомість запропонувати такий формат дискусії, коли офіційно висунуті політичними силами кандидати на посаду прем’єра обґрунтовували би пріоритети своєї майбутньої діяльності”, – вважає Микола Томенко.

Також, на його думку, цікаво було би ознайомитися і з законодавчим планом діяльності претендентів на посаду Голови Верховної Ради. „Тоді виборча кампанія набула би змістовного характеру і зупинила би брудні звинувачення та зачитування на ефірах текстів, написаних американськими чи російськими політтехнологами”, – зазначив Микола Томенко.