Шановні тернополяни!

Тернопіль- неповторна перлина галицького краю, місто славетної історії та прекрасних традицій ще з далекого XVI століття. За ці віки місто поступово змінювалось, набуваючи нових рис і сьогодні виглядає спокійним і величним. Про минуле сучасникам нагадує їх історія і старовинні споруди в центрі міста: храм Непорочного Зачаття Пресвятої Богородицi, Надставна церква та церква Різдва Христового, замок князя Тарнавського.

Я вже не одноразово відвідувала ваше місто і зауважила, що завдяки великій кількості парків, скверів та квітучих алей Тернополь набуває особливої свіжості та надзвичайної краси.

Знаю, що тернополяни відчувають впевненість у завтрашньому дні, активно навчаються та застосовують власні знання і досвід на благо рідного міста, відкриваючи в ньому нові виробництва, впроваджуючи новітні технології, реалізуючи свій творчий потенціал.

Завдяки повсякденній праці, сповненій щирої любові городян до свого  міста молодіє і гарнішає Тернопіль, стає більш привабливим і чарівним, зберігаючи історичну самобутність. Ми пишаємося сьогоднішніми тернополянами, які бережуть і примножують славні традиції попередніх поколінь.

Дорогі тернополяни! Сердечно вітаю усіх вас із Днем міста!

У цей святковий день бажаю достатку і злагоди у ваших оселях, мудрості і натхнення у справах, щасливої долі. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом рідних і близьких, повагою та порозумінням.

З  Днем народження, файне місто Тернопіль!

Юлія Тимошенко