В Тернополі зловживання чиновників перетворились в бізнес соціалістів

Домовившись із чиновниками з міської ради директор товариства індивідуальних забудовників «Добробут» соціаліст Віталій Смакоуз вирішив прихватити під забудову земельну ділянку на території Парку Національного Відродження поблизу Співочого Поля.

Вже тривалий час виготовляються документи на відведення земельної ділянки площею 0,46 га, яка до сьогодні є місцем відпочинку тернополян. В орієнтованому порядку денному чергової сесії Тернопільської міської ради вже включено питання про затвердження відповідного проекту землеустрою.

Як свідчать документи, додані до проекту рішення, частина дозволів та погоджень вже втратили свою чинність, а частина — взагалі сфальсифіковані.

Не зупиняє захоплювача землі і те, що на ділянці чимало зелених насаджень.

Прикро, що це питання в міській раді проштовхують декілька заступників міського голови.

Варто зазначити, що особи, які сьогодні в міській раді «ділять» землю громади, в свій час звинувачували в деребані землі представників БЮТу. Однак їхні слова не підтвердились. Натомість бютівці запропонували виділяти землю виключно на конкурентних засадах, чим дуже ускладнили розпродаж ділянок чиновниками.