Газети друкують неправду

З початком виборчої кампанії збільшилась кількість статей, які публікуються в засобах масової інформації із перекрученням фактів та подій. Чергова така стаття під назвою «Готують фільм про заробітчан» з’явилась у випуску газети «20 хвилин» (№ 195 від 23 серпня 2007 року).

Так, варто зазначити, що Блок Юлії Тимошенко не обіцяє зробити фільм про заробітчан, а вже робить його. Мета такого фільму не лише підняття проблем заробітчан на державний рівень, а й спонукання самих українців до роботи в рідній державі.

Вирішення проблем українців, які працюють закордоном є складовою частиною виборчої програми — стратегії розвитку України «Український прорив».

Щодо запізнення лідера БЮТ Юлії Тимошенко на прес-конференцію, то це було спричинено зустріччю із кандидатами в народні депутати, депутатами обласної ради та головами районних рад. Під час зустрічі обговорювались зобов’язання Блоку Юлії Тимошенко щодо вирішення проблем сільського господарства перед громадянами

Прес-конференція розпочалась о 13:00 год., як і було заплановано. А от реєстрація журналістів, присутніх на зустрічі тривала із 12:00 по 13:00 год., про що і були повідомлені представники засобів масової інформації за 2 дні до заходу. Тому звинувачувати бютівців в «маринуванні» журналістів не варто.