Шановні педагоги!

Дорогі учні, студенти!

Щиросердно  вітаю Вас із Днем знань – всенародним святом мудрості, доброти, натхнення та нових відкриттів!

Щороку ранок першого вересневого дня звеселяє мелодія шкільного дзвоника. Вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. А у поглядах  дорослих вирують  душевний щем, смуток і радість, словом ностальгія  – усе переплелося разом. Усі шляхи цього дня ведуть до школи, інституту, коледжу чи університету.

Знову розпочинається новий навчальний рік, який завжди символізує  відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для випускників, яким доведеться обирати свою стежку у житті. Яким стане Ваш вибір, залежить від вас, дорогі випускники. Запорукою успіху, звичайно, стануть набуті в школі чи іншому навчальному закладі міцні знання, багатогранна ерудиція, шляхетність, порядність, сильна воля, милосердя – це ті головні людські якості, які обов’язково знадобляться кожному для досягнення вагомих результатів  у дорослому житті.

Бажаємо тобі, любий школярику – від першокласника до випускника, тобі, шановний студенте, знайти свою дорогу до мудрості та пізнання й подолати її легко, гідно, з приємністю, підкоривши найвищі та найзаповітніші вершини, зустріти добрих і надійних друзів.

Найщиріші слова вдячності Вам, учителі. Щодня Ви щедро ділитиметеся знаннями з вихованцями, плекатимете патріотів рідної держави. Ваша мудра наука на все життя залишиться у серцях Ваших учнів.

Міцного здоров’я всім, добра, щастя, оптимізм.

Зі святом, дорогі земляки!

Голова Тернопільської обласної ради

Михайло Миколенко